Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд

Забързани в ежедневието малко от нас обръщат внимание на коректност, почтеност и прозрачност в отношението с клиента. Ние от "Д Д трейд" сервиз, предлагаме на нашите клиенти професионално обслужване и специална сервизна грижа за климатици.

Услугите в сервиза ни са насочени в сферата на обслужване и ремонт. Поправяме, монтираме и демонтираме части и системи климатици, които допринасят за комфорта в дома, офиса, магазина.

Разбери повече

Вашите мнения и отзиви са много важни за нас - DD trade

Ние сме фирма ДД ТРЕЙД и се занимаваме с инсталиране на климатици (сплит системи) от всякакъв тип, включително климатици, закупени в други компании.

Когато инсталираме климатик, осигуряваме гаранция за оборудване и работа, а "Вашите мнения и отзиви са много важни за нас".

Инсталиране на климатика

Нашите специалисти имат богат опит в работата с климатични съоръжения, което се потвърждава от дипломи и награди от производители и доставчици на климатични технологии.

Разбери повече

Качествените автомобилни сервизи

Грижата за автомобила е всеобхватна и многопластова дейност. Тя не се свързва само с елементарните и рутинни всекидневни прегледи на основните елементи и функции на колата. Грижата за превозните средства не се заключава и в редовното посещаване на автомобилни сервизи.

Поддържането на една кола е свързана с основни действие и съвети, които могат да бъдат предоставени от качествените работилници и механиците, работещи там. Някои хора обичат да казват, че има неща, които са трудни за откриване в днешното противоречиво и забързано време. Това са: добър лекар, фризьор и не на последно място – автомобилен механик. Може да прозвучи странно на някои, но шофьорите поставят на първо място грижата за своите автомобили и едва след нея идват техните собствени нужди.

Разбери повече

Избиране на подходящ автосервиз

Поддръжката на автомобила е важна предпоставка за гарантиране на по-дълъг експлоатационен живот на машината. В последните години се появиха достатъчно автосервизи, но как да изберем най-подходящия?

Преди да направите своя избор, трябва добре да обмислите различните варианти и предложения на отделните автомобилни работилници. Не е желателно да се спирате на едно от тях, водени от емоционална нагласа или защото някои от тях предлагат по-достъпни цени.

Разбери повече

Зимни гуми срещу летни гуми - услуги в автосервиз

Съставът на протектора и шарката на протектора на зимна гума правят съвсем по различен начин едната от другата автогума. Пътните тестове показват, че превозното средство, което пътува по ледения път, ще спре с 11 метра по-бързо, ако има зимни гуми.
Разбери повече

Предимства и специфики на зимните гуми услуги в автосервиз

През зимата условията на шофиране стават предизвикателни всеки шофьор трябва да е сигурен, че е гарантирал безопасността си на пътя. Зимните гуми или гумите за студено време, които са също така широко известни, могат да играят важна роля в осигуряването на безопасност на пътя по време на по-тежките зимни месеци.
Разбери повече

Предимства и специфики на летните гуми - услуги в автосервиз

Летните гуми за автомобили имат съществени различия с тези на зимните гуми. Ето и спецификите, за които всеки шофьор трябва да знае: Как работят летните гуми? Летните гуми са изработени от много по-меко гумено съединение, отколкото зимни гуми, което осигурява по-добро сцепление и по-добро управление на сухи и мокри пътища при по-топли условия.
Разбери повече

Обща информация за гумите - автосервизно обслужване

Когато мислите за гумите на автомобила трябва да следите за тази единствена точка за контакт на вашето превозно средство с пътя. Ето защо е жизнено-важно да изберете правилния тип гуми за превозното средство, което управлявате и за целта, за която се използват.
Разбери повече

Страница 1 от 5