ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ

ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ:

60 минути: 39лв. Независимо от кубатурата на автомобила

ВремеЦенаОписание
30 минути 40лв. Без значение от кубатурата
40 минути 50 лв. Без значение от кубатурата
50 минути 55 лв. Без значение от кубатурата
60 минути 60 лв. 39 лв. Без значение от кубатурата
ЦЕНОВА ЛИСТА ЗА ПРОМИШЛЕНИ МАШИНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА:
ВремеЦенаОписание
30 минути 80лв. Без значение от кубатурата
40 минути 90 лв. Без значение от кубатурата
50 минути 100 лв. Без значение от кубатурата
60 минути 120 лв. Без значение от кубатурата

ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТО КЛИМАТИЦИ

 
Френски фреон
"Arkema"
Холандски фреон
"DuPont Suva"
УслугаЦенаЦенаОписание
BASE DIAGNOSTIC 10 лв. Базова диагностика на автоклиматик. Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и надуване и проверка за течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник). Виж повече...
FULL UV TEST 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест. Виж повече...
ELECTRO DIAGNOSTIC CLIMA 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част автоклиматик.
BASE SERVICE 59 лв. 89 лв. Базова диагностика + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния фреон от системата, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
FULL SERVICE 89 лв. 119 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
VIP SERVICE 119 лв. 149 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми - ATOM. Виж повече...
NEW R1234yf 249 лв. Пълна диагностика * + Цялостно зареждане на автоклиматик с фреон R1234yf ( автомобили след 2014г. ). Виж повече...

В ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОЗАРЕЖДАНЕ И ЦЯЛОСТНО ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ СА ВКЛЮЧЕНИ:

- Пълна диагностика ( Пълен оглед на климатичната система за дефекти, пропуски и части за ремонт и или подмяна; Надуване с АЗОТ за откриване на пропуски на фреон ( надуването с въздух е неправилно, защото въздуха съдържа влага, която влияе зле на частите и работата на климатика и проверка с пропускотърсач за миниятюрни пропуски, ако е необходимо)

- Зареждане на необходимото количество фреон ( марка по избор Arkema; Dupont )

- Зареждане на необходимото количество масло ( марка ERRECOM Italy )

- Зареждане на необходимото количество UV оцветител ( марка ERRECOM Italy )

- 2-ра диагностика след 200км. шофиране на зареден с фреон и UV оцветител автоклиматик, за намиране на миниятюрни прoпуски на фреон.

Това представлява една пълна услуга свързана с Диагностика за течове на фреон и зареждане на автоклиматик.

!!!ВАЖНО!!! АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗПОЛЗВА САМО КАЧЕСТВЕНИ ФРЕОНИ И ЧАСТИ със Сертификати за качество! Не се доверявайте на непроверени автосервизи, които ползват евтин ФРЕОН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ( !!!ЗАПАЛИМ!!! ), защото това може сериозно да навреди на автомобила и здравето Ви.

ВАЖНО: Клиента трябва да знае, че в случай ,че е установен миниятюрен проспуск, който не е видим с просто око и се налага тест с оцветител. Фреонът,който ще бъде загубен при теста НЕ Е БЕЗПЛАТЕН и в последствие след като се установи и ремонтира проблемната част, зареждането на автомобила с фреон се заплаща по ценова листа на сервиза. Това е така, защото без да изтече определено количество от фреона смесен с оцветител , ние няма как да установим от къде е този миниятюрен пропуск.

ВАЖНО: За всеки автомобил се води периодична история на ремонтите и обслужването, което допринася за правилната експлоатация и намаляването на разходите на клиента за ненужни ремонти и подмяна на части.

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му. Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).
Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от "Д енд Д трейд" ЕООД! За всички извършени услуги в сервиза ни се издава констативен протокол, който служи за информация както и Гаранция на клиента за свършената от нас работа.

РЕМОНТ НА АВТОКЛИМАТИЦИ

УслугаЦенаОписание
UV TEST 30лв. Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
DARK BOX UV TEST 50лв. D&D service, разполага с напълно оборудвана самостоятелна клетка за UV тест - 100% откриване на течове по климатичната система. *Необходимо е автомобилът да е зареден предварително от нас с фреон и UV добавка за откриване на течове по климатична система.
COLORING 15лв. Поставяне на оцветител
RETROFIT от 220 до 340лв. Рециклиране и промяна на автоклиматични системи, произведени преди 94 г., с фреон R12, към работата с фреон R134A с включени части и работа
ATOM 19,99 лв. Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми)
ON ADDRESS 25 лв. Посещение на адрес в София (допълнително към услугата)

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му. Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).
Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от "Д енд Д трейд" ЕООД! За всички извършени услуги в сервиза ни се издава констативен протокол, който служи за информация както и Гаранция на клиента за свършената от нас работа.

РЕМОНТ НА АВТО ПАРНО

УслугаЦенаОписание
BASE DIAGNOSTIC 10лв. Базова диагностика * на авто парно. Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и замерване на изходяща температура, работна температура на антифризна течност и оглед за видими течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник) - ( времетраене на услугата около 5 - 15минути )
FULL DIAGNOSTIC 29лв. Пълна диагностика ** на авто парно. Включва цялостна диагностика на автопарно, замерване на изходяща температура, работна температура на антифризна течност и оглед за видими течове, използване на подемник при нужда, разглобяване на кори, замерване входяща и изходяща температура на вътрешно радиаторче за парно.
ELECTRO DIAGNOSTIC HEAT 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част на автопарно.

* Базова диагностика:

Тази услуга се предлага с цел икономия за нашите клиенти, защото има случаи в които, диагностиката на охладителна ( антифризна ) инсталация протича много бързо ( скъсани тръби, спукан радиатор, които се виждат без закачане на техника и т.н.) Проблема е неразрешим веднага, трябва да се поръчват части, или автомобилът трябва да остане в сервиза поне за един работен ден, за да се отстрани проблемът.

 

** Пълна диагностика:

В случай, че за да се извърши диагностиката е нужно демонтаж на части от автомобила, за да се стигне до мястото на проблема, при нужда от качване на подемник, разглобяване на кори и т.н,за по-добра видимост на всички детайли по антифризната система - Диагностиката се счита за "FULL DIAGNOSTIC", която се заплаща по ценова листа на сервиза - 29 лв. ( времетраене на услугата около 15-30 минути ).

 

РЕМОНТ НА АУСПУСИ, ГЪРНЕТА И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ПО ИЗПУСКАТЕЛНА СИСТЕМА

УслугаЦенаОписание
Exhaust Diagnostic 15лв. Диагностика за дефекти по изпускателна система, която включва използване на подемна техника.

РЕМОНТ НА СПИРАЧНА СИСТЕМА И СМЯНА НА СПИРАЧНА ТЕЧНОСТ

УслугаЦена
Смяна на спирачна течност с включена спирачна течност DOT3 39лв.
Смяна на спирачна течност с включена спирачна течност DOT4 49лв.
Смяна на спирачна течност с включена спирачна течност DOT5 59лв.

МОБИЛЕН АВТОСЕРВИЗ ЗА АВТОКЛИМАТИЦИ

Посещение в района на София:
25лв.

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му.

Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).

Зареждане на автоклиматици

INDUSTRIAL SERVICEПо офертаЗа промишлени машини, тирове, трактори, багери, фадроми и друга специализирана техноика се изготвя индивидуална оферта след запитване.

 
Холандски фреон
"DuPont Suva"
 
УслугаЦенаОписание
FULL DIAGNOSTIC 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест. Виж повече...
ELECTRO DIAGNOSTIC CLIMA 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част автоклиматик.
BASE SERVICE 89 лв. Базова диагностика + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
FULL SERVICE 119 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
VIP SERVICE 149 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми - ATOM. Виж повече...
NEW R1234yf 249 лв. Пълна диагностика * + Цялостно зареждане на автоклиматик с фреон R1234yf ( автомобили след 2014г. ). Виж повече...

ПОЛИРАНЕ НА ФАРОВЕ

УслугаЦенаОписание
FAST FIX 19лв. Бързо полиране на 2 фара.
Почистване, измиване и полиране с един размер паста.
Ефектът не е дълготраен и е подходящ за автомобили за продан
NORM FIX 39 лв. Нормално полиране на 2 фара.
Водно полиране с 3 размера шкурки до перфектен вид, пастиране с 2 размера паста + допълнителна с UV защитен слой.
PRO - FIX 89 лв. Водно полиране с 3 размера шкурки до перфектен вид, пастиране с 2 размера паста + допълнителна с UV защитен слой.
След цялата процедура по полиране, фаровете се третират и с твърд керамичен лак за най-дълготраен ефект и защита от износване и повече блясък.
1 г. гаранция срещу дефекти на лака.

СМЯНА НА МАСЛА И ФИЛТРИ

При смяна на масла и филтри закупени от нас – Безплатно!
Моля пуснете онлайн запитване, или позвънете на 0887 887 007, ако имате предпочитания към точно определена марка масло, или филтри, за да Ви изготвим оферта. Благодарим Ви.
Смяна на масла и филтри с консумативи на клиента: от 30 до 50 лв.

ПРОМИВКА НА ВЪТРЕШНИЯ РАДИАТОР ЗА ПАРНОТО

УслугаЦена
Отпушване и промивка на вътрешно радиаторче за антифриз със химикал * 79 лв.
Промивка на антифризна система (машинно) + антифриз + профилактика на системата без химикал* 69 лв.
Промивка на антифризна система (машинно) + антифриз + промивка на системата със химикал* 99 лв.

*Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система ( чистачки кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други части пречещи да се закачи машината ).

ДИАГНОСТИКА И ЕЛЕКТРО УСЛУГИ

УслугаЦенаОписание
ELECTRO DIAGNOSTIC CAR 30лв. - 50лв. Компютърна диагностика и триене на грешки на автомобил
ELECTRO DIAGNOSTIC CLIMA 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част автоклиматик.
ELECTRO DIAGNOSTIC HEAT 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част на автопарно.

СМЯНА НА ГУМИ И ХОТЕЛ ЗА ГУМИ

Монтаж, демонтаж и баланс на гуми

Размери джантиЛек автомобилБус или джип
СтоманениАлуминиевиСтоманениАлуминиеви
12" - 13" - 14"
7,50лв. 7,50лв. 9,00лв. 10,00лв.
15" - 16"
10,00лв. 11,00лв. 12,00лв. 13,00лв.
17" - 18"
13,00лв. 14,00лв. - 15,00лв.
19" - 20"
- 17,00лв. - 19,00лв.
21"-22"
- 22,00лв. - 24,00лв.

1. Посочените цени са за демонтаж-монтаж и балансиране на 1бр. гума с джанта.

2. Монтаж на RUN FLAT гуми + 50% от стандартните цени.

3. Тежести при баланс 0.05лв / 1 гр.

Ремонтни услуги и материали

Лепенки "Tip Top" 25х25мм 3,00 Вентил /гумен/ 3,00 Машинен шлайф на джанта 5,00
Лепенки "Tip Top" 35х35мм 5,00 Вентил /метал + гума/ 5,00 Поставяне на фитил 5,00
Лепенки ''Tip Top" 45х45мм 6,00 Вентил / метален / 8,00 Промазване с каучук 3,00

Хотел за гуми

ХОТЕЛ ЗА ГУМИЦЕНА
Хотел за гуми до 16” 40 лв.
Хотел за гуми от 16” 60 лв.