Смяна на масла, филтри и ангренаж

Смяната на автомобилното масло и филтри е важен елемент от поддръжката на всяко превозно средство. Един от най-простите, най-ефективни и евтини начини да осигурите по-дълъг функционален живот на колата си, особено на нейния двигател, е да сменяте маслото и масления филтър редовно. Маслото на една кола е жизнената сила на нейния двигател. То намалява триенето в автомобилните части, намалява износването им, осигурява смазването им, образува уплътнение между буталата, пръстените и цилиндровите стени, докато в същото време спомага за охлаждането на отделните части на двигателя. Без почистването на отделните елементи и тяхната профилактика, във вътрешността на колата ще се отделят токсични елементи, които ще бъдат пагубни за автомобила. Колкото по-качествено масло пазарувате, толкова по-добра ефективност и динамика ще има вашият автомобил. Смяната на маслото на двигателя, успява да синхронизира превозното средство, намалявайки шума в отделните движещи се части. Днес повечето автомобили по пътищата са снабдени с многофункционални масла, които могат да работят ефективно в горещо и студено време.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Всяко от тези масла се предлага с определена класификация, показваща неговия вискозитет, който от своя страна показва неговите характеристики на триене и устойчивост. Подобна смяна на една от най-важните съставки в един автомобил не трябва да се пренебрегва, а дори е препоръчително да се обръща доста голямо внимание и да се консултирате преди смяна на масло със специалист относно сходимостта на избраното масло с авбомобилния двигател.Според повечето автомобилни специалисти, смяната на автомаслото е необходимо да бъде извършвано на всеки 8000-10000 км. изминат пробег или на всеки 6-10 месеца. Не трябва да се омаловажава и състоянието на маслените филтри, които имат функцията да задържат малките частици, попаднали в под капака на автомобила. Подобно на автомаслото и тяхната подмяна е задължителна.

Моля пуснете онлайн запитване, или позвънете на 0887 887 007, ако имате предпочитания към точно определена марка масло, или филтри, за да Ви изготвим оферта. Благодарим Ви.


Смяната на автомобилните масла и филтри трябва да се извършва в оторизираните за целта сервизи и фирми, които отговарят за качествените профилактични и ремонтни дейности, извършвани по автомобила.


Важно: Не купувайте евтини масла с неясен произход, защото често се случва след смяна на маслото на мотора с подобен тип евтини или фалшифицирани масла да се налагат скъпи ремонти по двигателя.

В нашият сервиз ползваме автоматизирана техника най-ново поколение, както и само качествени сертифицирани оригинални масла и филтри. Не се колебайте да оставите своето запитване.

Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.


Актуална ценова листа

При смяна на масла и филтри закупени от нас – Безплатно!
Моля пуснете онлайн запитване, или позвънете на 0887 887 007, ако имате предпочитания към точно определена марка масло, или филтри, за да Ви изготвим оферта. Благодарим Ви.
Смяна на масла и филтри с консумативи на клиента: от 30 до 50 лв.
В нашия автосервиз може да поръчате и закупите масла и автомобилни добавки на марката Bardahl.

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ