Ремонт на авто парно

Ежегодната диагностика и профилактика на парното в автомобила Ви е от голямо значение за неговата безпроблемна работа в студените зимни месеци.
Едно от най-важните неща при поддържката на всеки автомобил е да се полага специална грижа за охлаждащата антифризна система, защото от това зависи добрата и безпроблемна работа на мотора, както и комфорта на пътниците през зимата при използване на авто парно. При покупката на нов автомобил, който не се знае от кой и как е поддържан до момента, задължително трябва първо да се провери дали охлаждащата система е пълна с антифриз или с вода. Малко хора правят това, като подценяват охлаждащата система на мотора и след време се сблъскват с неприятните проблеми свързани с течове, запушвания и спиране на парното, заради отлагания и ръжди във вътрешното радиаторче на автомобила.Тези ремонти се установяват най-често в студените зимни месеци , когато авто парното на автомобила е най-важната функция свързана с комфортното пътуване на пътниците. Ремонт на автопарно е услуга, която в повечето от случаите изисква профеционална диагностика от специалист отнемаща време и свързана със специализирана диагностика. Ние от Д енд Д сервиз предлага услугите свързани с авто парно:

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 • Диагностика на авто парно
 • Ремонт на авто парно
 • Ремонт по електро инсталация на авто парно
 • Установяване на течове на антифриз от охладителната система на автомобила
 • Диагностика и ремонт на парки за охлаждане
 • Диагностика и ремонт на моторчета и клапи в автомобилното табло
 • Смяна на радиатор за парно
 • Машинно отпушване на радиатори за авто парно ( вътрешен и външен )
 • Смяна на вътрешно радиаторче за авто парно
 • Диагностика и смяна на датчици по охлаждаша система
 • Смяна на термостат
 • Машинна смяна и промивка на охладителна система
 • Отстраняване на лоши миризми в купето на автомобила свързани с климатик или авто парно

В D&D service се занимаваме професионално с диагностика и ремонт на автопарно, имаме специализирана техника и автоматизирани машини за промивка и отпушване на автопарно , радиаторчета и смяна на антифриз. Погрижете се за комфорта в автомобила си и направете диагностика и профилактика на антифризната система ,за да нямате проблеми с авто парно през зимата, които биха ви загубили време, пари за ремонти и създали дискомфорт в студените зимни дни.
Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

УслугаЦенаОписание
BASE DIAGNOSTIC 10лв. Базова диагностика * на авто парно. Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и замерване на изходяща температура, работна температура на антифризна течност и оглед за видими течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник) - ( времетраене на услугата около 5 - 15минути )
FULL DIAGNOSTIC 29лв. Пълна диагностика ** на авто парно. Включва цялостна диагностика на автопарно, замерване на изходяща температура, работна температура на антифризна течност и оглед за видими течове, използване на подемник при нужда, разглобяване на кори, замерване входяща и изходяща температура на вътрешно радиаторче за парно.
ELECTRO DIAGNOSTIC HEAT 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част на автопарно.
* Базова диагностика:

Тази услуга се предлага с цел икономия за нашите клиенти, защото има случаи в които, диагностиката на охладителна ( антифризна ) инсталация протича много бързо ( скъсани тръби, спукан радиатор, които се виждат без закачане на техника и т.н.) Проблема е неразрешим веднага, трябва да се поръчват части, или автомобилът трябва да остане в сервиза поне за един работен ден, за да се отстрани проблемът.

** Пълна диагностика:

В случай, че за да се извърши диагностиката е нужно демонтаж на части от автомобила, за да се стигне до мястото на проблема, при нужда от качване на подемник, разглобяване на кори и т.н,за по-добра видимост на всички детайли по антифризната система - Диагностиката се счита за "FULL DIAGNOSTIC", която се заплаща по ценова листа на сервиза - 29 лв. ( времетраене на услугата около 15-30 минути ).

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ