Ремонт на автоклиматици

Автомобилите са начин на живот, стил и мироглед, но и отговорност. Те могат да ни улеснят много, но могат и да вгорчат нашия живот.
Когато колата е в отлично състояние е необходимо да се погрижим да ѝ придадем още повече блясък и ефективност, чрез своевременна профилактика. Профилактиката е особено необходима на отделните автомобилни елементи, което се отнася и за автоклиматиците. Една профилактична диагностика на автоклиматик, преди летния сезон би Ви спестила някои дребни и не толква дребни ремонти по време на жегите.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Това пък от своя страна би причинило дискомфорт на собственика при шофирането без охлаждане в големите жеги, или оставянето на автомобила за няколко дни в сервиз за ремонт на автоклиматик, точно когато той е най-необходим. Нашите сервизни специалисти препоръчват този преглед на автоклиматика, да се прави всяка пролет, или поне веднъж на две години, като по този начин се гарантира нашият комфорт, както и на тези, които ще ни съпътстват когато шофираме.

Много фирми се занимават с поддръжка и ремонт на автоклиматици, но малко от тях са способни да напълно да оправдаят очакванията на най-претенциозните клиенти измежду потребителите, а именно автомобилистите.  За да се предпазите от неприятните атмосферни приумици, а и да не позволите на шанса да ви изневери когато сте на път, доверете се на нашите сервизни техници и големия опит, който имаме в сферата - ремонт на автоклиматици.

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му. Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).
Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от "Д енд Д трейд" ЕООД!
Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

!!!ВАЖНО!!! АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗПОЛЗВА САМО КАЧЕСТВЕНИ ФРЕОНИ И ЧАСТИ със Сертификати за качество! Не се доверявайте на непроверени автосервизи, които ползват евтин ФРЕОН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ( !!!ЗАПАЛИМ!!! ), защото това може сериозно да навреди на автомобила и здравето Ви.

Актуална ценова листа:

Ремонт на автоклиматици

УслугаЦенаОписание
UV TEST 30лв. Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
DARK BOX UV TEST 50лв. D&D service, разполага с напълно оборудвана самостоятелна клетка за UV тест - 100% откриване на течове по климатичната система. *Необходимо е автомобилът да е зареден предварително от нас с фреон и UV добавка за откриване на течове по климатична система.
COLORING 15лв. Поставяне на оцветител
RETROFIT от 220 до 340лв. Рециклиране и промяна на автоклиматични системи, произведени преди 94 г., с фреон R12, към работата с фреон R134A с включени части и работа
ATOM 19,99 лв. Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми)
ON ADDRESS от 10 до 25 лв. Посещение на адрес в София (допълнително към услугата)

Зареждане на автоклиматици

Френски фреон
"Arkema"
Холандски фреон
"DuPont Suva"
УслугаЦенаЦенаОписание
BASE DIAGNOSTIC 10 лв. Базова диагностика на автоклиматик. Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и надуване и проверка за течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник). Виж повече...
FULL UV TEST 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест. Виж повече...
ELECTRO DIAGNOSTIC CLIMA 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част автоклиматик.
BASE SERVICE 59 лв. 49 лв. 89 лв. Пълна диагностика* + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния фреон от системата, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
FULL SERVICE 89 лв.75 лв. 119 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
VIP SERVICE 119 лв. 149 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми - ATOM. Виж повече...
NEW R1234yf 249 лв. Пълна диагностика * + Цялостно зареждане на автоклиматик с фреон R1234yf ( автомобили след 2014г. ). Виж повече...

В ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОЗАРЕЖДАНЕ (BASE SERVICE) И ЦЯЛОСТНО ЗАРЕЖДАНЕ (FULL SERVICE) НА АВТОКЛИМАТИЦИ СА ВКЛЮЧЕНИ:

- Пълна диагностика ( Пълен оглед на климатичната система за дефекти, пропуски и части за ремонт и или подмяна; Надуване с АЗОТ за откриване на пропуски на фреон ( надуването с въздух е неправилно, защото въздуха съдържа влага, която влияе зле на частите и работата на климатика и проверка с пропускотърсач за миниятюрни пропуски, ако е необходимо)

- Зареждане на необходимото количество фреон ( марка по избор Arkema; Dupont )

- Зареждане на необходимото количество масло ( марка ERRECOM Italy )

- Зареждане на необходимото количество UV оцветител ( марка ERRECOM Italy )

- 2-ра диагностика след 200км. шофиране на зареден с фреон и UV оцветител автоклиматик, за намиране на миниятюрни прoпуски на фреон.

Това представлява една пълна услуга свързана с Диагностика за течове на фреон и зареждане на автоклиматик.

ВАЖНО: Клиента трябва да знае, че в случай ,че е установен миниятюрен проспуск, който не е видим с просто око и се налага тест с оцветител. Фреонът,който ще бъде загубен при теста НЕ Е БЕЗПЛАТЕН и в последствие след като се установи и ремонтира проблемната част, зареждането на автомобила с фреон се заплаща по ценова листа на сервиза. Това е така, защото без да изтече определено количество от фреона смесен с оцветител , ние няма как да установим от къде е този миниятюрен пропуск.

ВАЖНО: За всеки автомобил се води периодична история на ремонтите и обслужването, което допринася за правилната експлоатация и намаляването на разходите на клиента за ненужни ремонти и подмяна на части. За всички извършени услуги в сервиза ни се издава констативен протокол, който служи за информация както и Гаранция на клиента за свършената от нас работа.

Мобилен автосервиз за климатици

ПРОМОЦИЯ! Посещение в района на София:
25лв. в засивисимост от адреса

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ