Промивка на вътрешния радиатор за парното

Повечето шофьори не се замислят над задължителните дейности, свързани с профилактиката на автомобила. Те биха ги предпазили от неприятни последици, когато пътуват с колата си. Редовните технически прегледи, които всеки автомобилист предприема, се оказват недостатъчни, за да се осигури повече сигурност за самите водачи, а и за останалите участници в пътното движение.
Ето защо, трябва да се обръща внимание на наглед дребните несъвършенства и недостатъци, които може да прояви всеки автомобил, в определен период от своето функциониране. Няма по-голямо неудобство от възможността да останете на студено в автомобила си, когато навън зимата е в разгара си. Именно поради тази причина е необходимо да се обръща по-голямо внимание на парното и климатичната инсталация, с която са съоръжени съвременните превозни средства.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Нашият съвременен сервиз разполага с модерна техника, както и професионалисти, знаещи в детайли за проблемите, появяващи се най-често в машините. Прегледът на автомобила може да обхваща редица отделни елементи. Все пак, когато предстои настъпването на зимния период би трябвало да се замислим повече и за нашето удобство, което ни предоставя отоплението в купето на колата.
Проверката на парното е процес, който не би трябвало да коства прекалено много време. Повечето автомобилни сервизи определят профилактиката на климатичната система за вид услуга, отнемаща не повече от 1-2 часа. По време на техническия преглед на парното оборудване, техниците от автосервиза ще извършат щателна проверка и ще почистят вашите радиатори. За да ви предоставят доказателство за свършената работа, професионалистите ще ви покажат всички недостатъци и проблеми, свързани с правилното функциониране на вашето автомобилно парно.
При проверка на парното двигателя се загрява до температура от 90 градуса, при което техниците измерват съответната температура в кабината на превозното средство. Към запушения радиатор се закача машина, която почиства филтъра на парната инсталация. В почистващата машина е поставен разтвор, който съдейства за ефективното почистване на оборудването, когато температурата в машината достигне 80 градуса. Периодично се пуска вентилаторът в кабината, като процесът се повтаря, докато въздушната струя от парното не достигне температурата от 65 градуса. Подобна профилактика е необходима и наложителна, за да може по-дълго време да се наслаждавате на ефективността на парното във вашата кола. В случай, че процедурата по отпушване бъде успешна е наложителна и промивка и подмяна на атифриза и по останалата част от охладителната система на автомобила, за да бъдат неутрализирани следващи проблеми свързани със запушвания от боклуци и ръжди останали в нея.

Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

Актуална ценова листа:

УслугаЦена
Отпушване и промивка на вътрешно радиаторче за антифриз* 79 лв.
Промивка на антифризна система (машинно) + антифриз + профилактика на системата без химикал* 69 лв.
Промивка на антифризна система (машинно) + антифриз + промивка на системата с химикал* 99 лв.

*Не включва разглобяване на отделни части от автомобила, които не са свързани с охладителната система ( чистачки кори под чистачки и части от газови уредби, алармени инсталации, усилващи разпънки над мотор и други части пречещи да се закачи машината ).

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ