Полиране и лакиране на фарове

С шофирането на един автомобил се появяват драскотини и замърсявания, които са още по-досадни и опасни за самите шофьори, когато се намират върху фаровете или стъклата. Всеки един автомобилист желае да притежава превозно средство, което да бъде отражение на неговите разбирания за синхрон между външен вид и показатели. Обикновено хората съдят превозните средства по техните външни белези. Едни от най-видимите и коментирани белези са фаровете и стъклата на една кола. Тяхното състояние зависи най-вече от метеорологичните условия, на които са подложени, както и на поддръжката от нас шофьорите. Но най-голямо е тяхното значение за сигурността на всички пътници в автомобила ,както и в превозните средства около нас. Без необходимата добра видимост, едва ли можем да си представим комфорта и спокойствието при всяко едно пътуване.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Всеки един шофьор поне веднъж използва услугата „ поливане на фарове „, защото повечето автомобили в днешно време са произведени с пластмасови фарове, които потъмняват от слънчевите лъчи и метеорологичните условия и се налага да бъдат рециклирани. В последните години се появиха доста пасти, които имат предназначението да приведат автостъклата и фаровете в перфектен външен вид. Оказва се обаче, че не всички начини за извършване на тези услуги са дълготрайни и достатъчно ефективни, за да отговорят на изискванията на по-взискателните клиенти. Нашият сервиз използва наша иновативна технология, чрез която гарантираме, че след полирането на стъкла или фарове, те ще придобият перфектен външен вид и ефекта на услугата ще бъде дълготраен. Използваните технологии са обвързани само с качествена техника и най-висок клас консумативи при извършване на услугата, за която клиентите ни получават и гаранция за качество.
Функциите на фаровете са от огромно значение за видимостта и комфорта при шофиране. В някои случаи неправилното функциониране на автомобилните светлини и фарове бива основна причина повечето шофьори да си навличат неприятности и дискомфорт при шофиране.
Ние от "Д енд Д сервиз”, препоръчваме на своите клиенти, периодично да се обръща внимание и на ефективността на фаровете, които реално имат огромно значение, а често биват занемарявани. Доверете се на нашия професионализъм и иновативна технология с възможно най-качествените материали на пазара у нас и се радвайте на перфектна визия и ефективност на вашите стъкла и фарове след като се възползвате от нашите услуги - полиране на фарове и стъкла.

Актуална ценова листа:

УслугаЦенаОписание
FAST FIX 19лв.* Бързо полиране на 2 фара.
Почистване, измиване и полиране с един размер паста.
Ефектът не е дълготраен и е подходящ за автомобили за продан
NORM FIX 39 лв.* Нормално полиране на 2 фара.
Водно полиране с 3 размера шкурки до перфектен вид, пастиране с 2 размера паста + допълнителна с UV защитен слой.
PRO - FIX 79 лв.* Водно полиране с 3 размера шкурки до перфектен вид, пастиране с 2 размера паста + допълнителна с UV защитен слой.
След цялата процедура по полиране, фаровете се третират и с твърд керамичен лак за най-дълготраен ефект и защита от износване и повече блясък.
1 г. гаранция срещу дефекти на лака.

*Важно! Цената за прелакиране на фарове е възможно да варира в зависимост от големината, състоянието и трудността за определен модел автомобилни фарове. Всеки клиент ще бъде предупреден, ако цената е различна от 79лв. предварително, при огледа на автомобила и състоянието на фаровете.

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ