Мобилен автосервиз за автоклиматици

"Д енд Д сервиз" ЕООД е насочена в сервиз, зареждане и ремонти на автоклиматици от 2008г. Ние разполагаме със специализирана техника най-висок клас, както и със сертифициран персонал, който да отговори на изискванията и на най-взискателните клиенти. При всички автомобили, камиони и друга промишлена техника ( багери, фадроми, челни товарачи и т.н.) всички авточасти са подложени на силни вибрации, което от своя страна допринася за дефектиране на някои от частите по автоклиматика и изпускане на фреон в атмосферата. Поради тези причини нашите специализирани сервизни техници препоръчват поне веднъж в годината да се извършва професионална диагностика на климатичната система ,за да се предотвратят навреме скъпи ремонти по нея, които от своя страна причиняват дискомфорт на нас шофьорите.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Диагностика и зареждане на автоклиматик е услуга, която всеки един от нас е използвал в един или друг сервиз, но за съжаление в много от случаите клиентите остават разочаровани от обслужването по сервизи, в които често се среща некласифициран и неопитен персонал, използващ некачествени фреони и консумативи. Ние сме фирма, специализираща в областта на климатичните инсталации със сертифицирани техници и голям опит в ремонта и обслужването на климатици и автоклиматици. Използваме качествени консумативи, най-чистите фреони, както и авточасти от брандове, които сме подбрали при дългогодишния ни опит в сферата на климатизацията.
D&D Service предлага услуга:  Зареждане на автоклиматици на адрес на клиента, което осигурява на нашите клиенти удобство и спестяване на време. Нашите сервизни автомобили са оборудвани със висококачествени автоматизирани машини за зареждане на автоклиматици и диагностична апаратура, чрез която да извършим пълна диагностика и зареждане на посочен от Вас адрес. Ремонтни дейности рядко могат да бъдат извършени на адрес на клиента, поради сложността и спецификата на този тип ремонти. D&D Service , гарантира на своите партньори и клиенти за професионализма и качеството на предлаганите услуги свързани с ремонт и зареждане на автоклиматици.
Вашето време е важно за нас и предлаганата от нас услуга доказва това.
* Изискване при посещение на адрес посочен от клиента : достъп до контакт 220V 
* Разполагаме с макара 25м.
В случаите, при които сервизните ни техници са Ви посетили на Ваш адрес и след направена диагностика се установи, че автомобилът Ви, ще има нужда от ремонт и трябва да се докара в сервизът ни. Цената за диагностиката ще бъде приспадната от цената на ремонта на място в сервиза на " Д енд Д сервиз" ЕООД.
Мобилна услуга, която предлага нашият сервиз е подходяща не само частни лица ,които искат да спестят от времето си, така и за Юридически лица ( Фирми ) с голям авто-парк, тир паркинги, автокъщи и площадки за промишлени машини (фадроми, багери, камиони и други големи труднопроходими през града машини с повредени климатични системи).
Цените за извършване на ремонтни дейности по автомобилни климатични инсталации или промишлени машини, зависят от трудността и времето за извършване на ремонта. Те се калкулират след посещение на автомобила в сервиза ни, или след като сме Ви посетили на Ваш адрес и е направена първоначална диагностика на автоклиматик. Цени за ремонт не се коментират по телефона без да е направена диагностика от наш сервизен техник. D&D Service, предоставя на всеки свой клиент информационен протокол за извършените услуги и ремонти, както и Гаранционна карта за тях!
След посещението в нашия сервиз, за всеки автомобил ние водим персонална история за обслужване и ремонт.

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му.

Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му. Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.). Доверете се на нашия професионализъм и голям опит в климатичните инсталации.

Актуална ценова листа:

Посещение в района на София:
25лв.

Ремонт на автоклиматици

УслугаЦенаОписание
UV TEST 30лв. Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
COLORING 15лв. Поставяне на оцветител
RETROFIT от 220 до 340лв. Преправяне на автоклиматици, който са произведени пред 94 г., с фреон R12, към работата с фреон R134A с включени части и работа
ATOM 19,99 лв. Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми)
ON ADDRESS 25 лв. Посещение на адрес в София (допълнително към услугата)
За над 5 автомобила посещението е безплатно

Зареждане на автоклиматици

Холандски фреон
"DuPont Suva"
УслугаЦенаОписание
FULL DIAGNOSTIC 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест. Виж повече...
ELECTRO DIAGNOSTIC CLIMA 30лв. - 50лв. Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част автоклиматик.
BASE SERVICE 89 лв. Базова диагностика + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
FULL SERVICE 119 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
VIP SERVICE 149 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми - ATOM. Виж повече...
NEW R1234yf 249 лв. Пълна диагностика * + Цялостно зареждане на автоклиматик с фреон R1234yf ( автомобили след 2014г. ). Виж повече...
INDUSTRIAL SERVICE По оферта За промишлени машини, тирове, трактори, багери, фадроми и друга специализирана техноика се изготвя индивидуална оферта след запитване.

*ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА ЗА ТЕЧОВЕ (с UV лампа, надуване на системата под високо налягане преди зареждане с фреон, вакуум тест и пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон.

ВАЖНО: Клиента трябва да знае, че в случай ,че е установен миниятюрен проспуск, който не е видим с просто око и се налага тест с оцветител. Фреонът,който ще бъде загубен при теста НЕ Е БЕЗПЛАТЕН и в последствие след като се установи и ремонтира проблемната част, зареждането на автомобила с фреон се заплаща по ценова листа на сервиза. Това е така, защото без да изтече определено количество от фреона смесен с оцветител , ние няма как да установим от къде е този миниятюрен пропуск.

ВАЖНО: За всеки автомобил се води периодична история на ремонтите и обслужването, което допринася за правилната експоатация и намаляването на разходите на клиента за ненужни ремонти и подмяна на части. За всички извършени услуги в сервиза ни се издава констативен протокол, който служи за информация както и Гаранция на клиента за свършената от нас работа.

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ