Диагностика и електро услуги

Съвременните автомобили не са това, което бяха преди десетилетия. С всяка изминала година превозните средства се превръщат в по-технологични и ефективни машини.Днес превозните средства са едновременно функционални, но и доста по-сложно конструирани. Ето защо, за да се установи определен проблем в автомобилната система е необходимо да направи пълна профилактика на компютъра, управляващ всяка съвременна кола. В модерните автомобилни сервизи могат да се намерят всички възможни условия, за да се извърши правилната и ефективна диагностика на вашия автомобил. Техническите работилници са оборудвани с необходимите компютърни системи, които могат да открият и най-малкия проблем, който пречи на правилното функциониране на превозното средство.
Но какво включва една компютърна диагностика? Под профилактика на автомобила се разбира анализът на всички функции, заложени в автомобила, както и предотвратяването на евентуални грешки, които биха възникнали в компютърната система на колата.
Това е многопластов процес, който повечето шофьори и техници обичат да наричат „компютърна диагностика и триене на грешки“. Този процес е от изключително важно значение, поради важността, притежавана от електронните системи в съвременните превозни средства.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Оказва се, че почти 90% от елементите в автомобилите, създадени в последните години, зависят изключително от състоянието на техните „бордови компютри“.
При подобна диагностика се извършват следните процедури:
  • проверка на евентуални неизправности и грешки, които са възникнали в автомобилната система (за пример, в някои немски автомобили подобни системи са близо 25),- изчистване (триене) на грешките, възникнали в системите
  • при нужда се тестват вакуумните линии или цялата охладителна система,
  • колата се тества, в продължение на пробег от няколко километра – в градски и извънградски условия,
  • при възникване и повторно появяване на стари грешки в компютърната система, те биват изтривани/премахвани,
  • следва анализ на информацията, която бива съгласувана със сервизните препоръки, публикувани в „паспорта“ на автомобила.

Времето, необходимо за извършването на подобна процедура, е в рамките на 1-2 часа. Всяка профилактика е важна за автомобила ви, а ако той е от по-новите модели, то компютърната диагностика е задължителна.

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ВОДОРОДНО
ПОЧИСТВАНЕ

ПОЛИРАНЕ НА
ФАРОВЕ

СМЯНА НА
АНТИФРИЗ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО