Водородно почистване на двигателя

ПРОМОЦИЯ
ВОДОРОДНО ПОЧИСТВАНЕ - 39 ЛВ ЗА 1 ЧАС БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КУБАТУРАТА НА АВТОМОБИЛА

Всеки автомобил се нуждае от подходяща грижа и колкото по-своевременна е тя, толкова повече време ще се наслаждавате на комфорта и сигурността, докато сте зад волана. Една от най-важните части в автомобила, е неговият двигател. Редовната грижа за обслужването му е нещо, към което са привикнали дори и по-младите шофьори.

Всеки автомобил се нуждае от подходяща грижа и колкото по-своевременна е тя, толкова повече време ще се наслаждавате на комфорта и сигурността, докато сте зад волана. Една от най-важните части в автомобила, е неговият двигател. Редовната грижа за обслужването му е нещо, към което са привикнали дори и по-младите шофьори.

Експертното мнение и помощ на нашите сервизни техници би ви помогнало по-лесно и правилно да поддържате своя автомобил в по-добро състояние. Една иновативна и доста ефективна услуга на българския пазар за поддържане на двигателите с вътрешно горене е водородно почистване на двигателя. Така нареченият Carbon cleaning – декарбонизиране на двигател е сравнително нова опция на пазара у нас, чрез която всеки шофьор може да допринесе за по-прецизна работа на двигателя си, както и за по-малко изгорели газове и замърсяване на околната среда. Защо?! Не става въпрос само за почистване от нагари на отделните части ( егр клапан, турбо, клапани, ДПФ филтър, катализатор, бутала, сегменти, дюзи, инжектори на гориво, ламбда сонди, запалителни свещи и т.н.), изграждащи двигателя. Водородното почистване на практика подобрява актуалните характеристики на превозните средства, доближаващи ги до нива, които биха се приближили до нивата, когато двигателят е излезнал от завода. Установено е, че водородното почистване на двигателя е в състояние да възвърне мощта на двигателя, дори и когато той вече е доста износен от натоварване във времето.

 

Най-хубавото е, че всичко това се случва без да се разглобяват части от двигателя. Бързо, чисто и ефективно!
Не само това! Не само това! С водородно почистване шофьорите могат спокойно да очакват годишните технически прегледи, след като техните превозни средства ще бъдат в изрядно състояние. Нашият екип предлага почистване на двигателя, което може да задоволи, дори и придирчивите любители на високите скорости, защото след carbon cleaning се наблюдава увеличаване на динамиката при ускорение. Нашите машини са напълно сертифицирани и са едни от най-мощните в България. Целта на компанията е да задоволи всички изисквания на потребителите, свързани с функционирането на техните автомобили. Наред с водородното почистване на превозните средства, ние притежаваме опит в различни сфери на автомобилната поддръжка. Такива дейности са например: - смяна на масла и филтри, зареждане на автоклиматици, ремонт на компресори и всички други части по климатичната система на автомобила, автоматична смяна на антифриз и промивка на вътрешно радиаторче за парно, полиране на фарове и други услуги подобряващи комфорта в автомобила и шофирането му.

Защо трябва да се грижим за двигателя?

carbon3

Помислете за вашата кола и потърсете иновативните услуги на нашия автосервизен център, защото обслужването на автомобила и грижата за него, преди всичко е важна за Вашата сигурност както и би Ви спестила в последствие неочаквани скъпи ремонти, които биха нарушили комфорта Ви. Така наречeният Carbon cleaning – декарбонизиране на двигател е опция, чрез която всеки шофьор може да допринесе за по-прецизна работа на двигателя си и възвръщане на неговите пълни възможности и качества. Не забравяйте, че освен всичко, което изредихме досега, водородното почистване на двигателя спомага и за по-малко изгорели газове и замърсяване на околната среда. Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Ценообразуване

Тъй като ние сме направили основно проучване на пазара в няколко държави, както и на начина на предлагане на услугата Водородно почистване на двигатели - Engine Carbon cleaning, сме готови да предложим оптимално ценообразуване на нашите клиенти.
Ценообразуването не зависи от това каква е кубатурата на автомобила, а от това колко е замърсен двигателя и колко време е нужно, за да се декарбонизира той. Идеята на този начин на ценообразуване е да спестим излишни пари и време на нашите клиенти. Има случаи на автомобили, при които не е нужно водородното почистване да продължава 1 час, защото на 35-тата минута двигателят спира да изхвърля нагари и в такива случаи не е нужно системата да работи още 25 минути. При условие, че ефекта вече е получен на по-ранен етап, не е необходимо да се губи нито времето на клиента ни, нито да се заплаща цена за 1 час. Водородно почистване - Главната цел на този начин на ценообразуване е клиента да разбере, че не е задължително системата да работи точно 1 час и да му се вземе цената за това време независимо дали е нужно или не, а да се декарбонизира за оптимално време и на достъпна цена. Моторите на дизелово гориво имат много повече нагари, които се натрупват и имат нужда от по-дълга услуга ( понякога и повече от час ), докато при бензиновите в някой случай по-бързо се постига ефекта на почистване от нагари. До голяма степен това зависи и от ползваното гориво, километрите на автомобила, и периодичната поддръжка през годините.

Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

Актуална ценова листа:


ЗА АВТОМОБИЛИ И МОТОРИ:
60 минути: 39лв. Независимо от кубатурата на автомобила
ВремеЦенаОписание
30 минути 40лв. Без значение от кубатурата
40 минути 50 лв. Без значение от кубатурата
50 минути 55 лв. Без значение от кубатурата
60 минути 60 лв 39 лв. Без значение от кубатурата
ЗА ПРОМИШЛЕНИ МАШИНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ТЕХНИКА:
ВремеЦенаОписание
30 минути 80лв. Без значение от кубатурата
40 минути 90 лв. Без значение от кубатурата
50 минути 100 лв. Без значение от кубатурата
60 минути 120 лв. Без значение от кубатурата

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ЗАРЕЖДАНЕ НА
АВТОКЛИМАТИЦИ

ПОЛИРАНЕ И ЛАКИРАНЕ
НА ФАРОВЕ

СМЯНА, СЕРВИЗ И ХОТЕЛ
ЗА ГУМИ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО

РЕМОНТ НА
ХОДОВА ЧАСТ