Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд

Забързани в ежедневието малко от нас обръщат внимание на коректност, почтеност и прозрачност в отношението с клиента. Ние от "Д Д трейд" сервиз, предлагаме на нашите клиенти професионално обслужване и специална сервизна грижа за климатици.

Услугите в сервиза ни са насочени в сферата на обслужване и ремонт. Поправяме, монтираме и демонтираме части и системи климатици, които допринасят за комфорта в дома, офиса, магазина.

Ние се интересуваме от вашето мнение и впечатление за дд трейд.

Сервизът ни е обзаведен с иновативни технологии, автоматизиран и от най-висок клас, работим с множество софтуерни и програми за диагностика за всички климатици и марки на пазара. Нашият персонал притежава опит в монтаж и демонтаж на стари и нови климатици.

Всеки наш клиент е от ключова роля за нас, а продуктите и услугите ни са символ на комфорт и качество за дълги години.

Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд и ви каним да се присъедините и да споделите опита си, да изкажете мнение по отношение работата ни или просто да чуете чуждите отзиви и на база всичко останало да затвърдите, кои сме ние!

Ние от ДД трейд предлагаме:

Поддръжката, свързано обслужване, можем да намалим до минимум вероятността от повреда на климатика.

Ще ви бъдем много благодарни, ако докладвате за недостатъците в работата на нашите служители, проблеми със сайта и друга информация.

Писмата от тази страница пристигат директно в Търговския отдел и директорът на фирма ДД трейд лично се запознава с тях. Ако искате да получите отговор, моля, не забравяйте да оставите информацията за контакт (телефон или електронна поща).

Помнете: "Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд", затова очакваме да ни потърсите!