Вашите мнения и отзиви са много важни за нас - DD trade

Ние сме фирма ДД ТРЕЙД и се занимаваме с инсталиране на климатици (сплит системи) от всякакъв тип, включително климатици, закупени в други компании.

Когато инсталираме климатик, осигуряваме гаранция за оборудване и работа, а "Вашите мнения и отзиви са много важни за нас".

Инсталиране на климатика

Нашите специалисти имат богат опит в работата с климатични съоръжения, което се потвърждава от дипломи и награди от производители и доставчици на климатични технологии.

 

В процеса на монтаж се използват висококачествени консумативи като: медна тръба; гумена изолация с работна температура до -60 ° C; пластмасова кутия с чист бял цвят по повърхността.

При инсталирането на климатици се използват само професионални инструменти: перфоратори на Bosch и Makita; вакуумни помпи, манометрични станции и други специализирани инструменти.

Разходите за монтаж и консумативи зависят от местоположението на климатици, дължината на интерблока и комуникацията му с вътрешността, както и други параметри. Ето, защо е важно точното изчисление. Може обаче да изберете типичен вариант на инсталация, наречен "Стандартна инсталация", който има фиксирана цена и включва всички необходими работи и консумативи за качествена климатична инсталация.

Може да сте работили и друг път с нас или за първи път да опитвате, но вашето мнение и отзиви са много важни за нас.

Попълнете контактната форма, обадете се на посочените телефони, свържете се с нас или пишете във форуми. Ние искаме да знаем оценката ви за нашата работа.