Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд

Забързани в ежедневието малко от нас обръщат внимание на коректност, почтеност и прозрачност в отношението с клиента. Ние от "Д Д трейд" сервиз, предлагаме на нашите клиенти професионално обслужване и специална сервизна грижа за климатици.

Услугите в сервиза ни са насочени в сферата на обслужване и ремонт. Поправяме, монтираме и демонтираме части и системи климатици, които допринасят за комфорта в дома, офиса, магазина.

Разбери повече

Вашите мнения и отзиви са много важни за нас - DD trade

Ние сме фирма ДД ТРЕЙД и се занимаваме с инсталиране на климатици (сплит системи) от всякакъв тип, включително климатици, закупени в други компании.

Когато инсталираме климатик, осигуряваме гаранция за оборудване и работа, а "Вашите мнения и отзиви са много важни за нас".

Инсталиране на климатика

Нашите специалисти имат богат опит в работата с климатични съоръжения, което се потвърждава от дипломи и награди от производители и доставчици на климатични технологии.

Разбери повече

Качествените автомобилни сервизи

Грижата за автомобила е всеобхватна и многопластова дейност. Тя не се свързва само с елементарните и рутинни всекидневни прегледи на основните елементи и функции на колата. Грижата за превозните средства не се заключава и в редовното посещаване на автомобилни сервизи.

Поддържането на една кола е свързана с основни действие и съвети, които могат да бъдат предоставени от качествените работилници и механиците, работещи там. Някои хора обичат да казват, че има неща, които са трудни за откриване в днешното противоречиво и забързано време. Това са: добър лекар, фризьор и не на последно място – автомобилен механик. Може да прозвучи странно на някои, но шофьорите поставят на първо място грижата за своите автомобили и едва след нея идват техните собствени нужди.

Разбери повече