Ремонт на автоклиматици

Автомобилите са начин на живот, стил и мироглед, но и отговорност. Те могат да ни улеснят много, но могат и да вгорчат нашия живот.
Когато колата е в отлично състояние е необходимо да се погрижим да ѝ придадем още повече блясък и ефективност, чрез своевременна профилактика. Профилактиката е особено необходима на отделните автомобилни елементи, което се отнася и за автоклиматиците. Една профилактична диагностика на автоклиматик, преди летния сезон би Ви спестила някои дребни и не толква дребни ремонти по време на жегите.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Това пък от своя страна би причинило дискомфорт на собственика при шофирането без охлаждане в големите жеги, или оставянето на автомобила за няколко дни в сервиз за ремонт на автоклиматик, точно когато той е най-необходим. Нашите сервизни специалисти препоръчват този преглед на автоклиматика, да се прави всяка пролет, или поне веднъж на две години, като по този начин се гарантира нашият комфорт, както и на тези, които ще ни съпътстват когато шофираме.

Много фирми се занимават с поддръжка и ремонт на автоклиматици, но малко от тях са способни да напълно да оправдаят очакванията на най-претенциозните клиенти измежду потребителите, а именно автомобилистите.  За да се предпазите от неприятните атмосферни приумици, а и да не позволите на шанса да ви изневери когато сте на път, доверете се на нашите сервизни техници и големия опит, който имаме в сферата - ремонт на автоклиматици. Ние използваме само най-качествените резервни части и сертифицирани фреони ( 99.99% чистота ) на българсия пазар.
Имаме автоматизирани стендове за диагностика и зареждане на автоклиматици и даваме ГАРАНЦИЯ ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОТА. Клиента знае,че качеството на предлаганата услуга изисква не само детайлна проверка и диагностика на всеки един елемент от климатичната система, но и използване на качествени материали при ремонта. Ние ще се погрижим за вашия комфорт, като обслужим автоклиматика Ви по всички изисквания с качествена техника и консумативи.
От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му. Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).
Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от "Д енд Д трейд" ЕООД!
Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

Ремонт на автоклиматици

УслугаЦенаОписание
UV TEST 30лв. Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
COLORING 15лв. Поставяне на оцветител
RETROFIT от 220 до 340лв. Преправяне на автоклиматици, който са произведени пред 94 г., с фреон R12, към работата с фреон R134A с включени части и работа
ATOM 19,99 лв. Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми)
PERSONAL от 15 до 20 лв. Посещение на адрес в София (допълнително към услугата)

Зареждане на автоклиматици

 
Френски фреон
"Arkema"
Холандски фреон
"DuPont Suva"
УслугаЦенаЦенаОписание
BASE DIAGNOSTIC 10 лв. Базова диагностика на автоклиматик. Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и надуване и проверка за течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник). Виж повече...
FULL DIAGNOSTIC 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест. Виж повече...
BASE SERVICE 25 лв. 39 лв. Базова диагностика + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
FULL SERVICE 45 лв. 59 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
VIP SERVICE 85 лв. 99 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми - ATOM. Виж повече...

*ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА ЗА ТЕЧОВЕ (с UV лампа, надуване на системата под високо налягане преди зареждане с фреон, вакуум тест и пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон.

ВАЖНО: Клиента трябва да знае, че в случай ,че е установен миниятюрен проспуск, който не е видим с просто око и се налага тест с оцветител. Фреонът,който ще бъде загубен при теста НЕ Е БЕЗПЛАТЕН и в последствие след като се установи и ремонтира проблемната част, зареждането на автомобила с фреон се заплаща по ценова листа на сервиза. Това е така, защото без да изтече определено количество от фреона смесен с оцветител , ние няма как да установим от къде е този миниятюрен пропуск.

ВАЖНО: За всеки автомобил се води периодична история на ремонтите и обслужването, което допринася за правилната експоатация и намаляването на разходите на клиента за ненужни ремонти и подмяна на части. За всички извършени услуги в сервиза ни се издава констативен протокол, който служи за информация както и Гаранция на клиента за свършената от нас работа.

Мобилен автосервиз за климатици

ПРОМОЦИЯ! Посещение в района на София:
от 10лв. до 25лв. в засивисимост от адреса

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ВОДОРОДНО
ПОЧИСТВАНЕ

ПОЛИРАНЕ НА
ФАРОВЕ

СМЯНА НА
АНТИФРИЗ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО