Мобилен автосервиз за автоклиматици

"Д енд Д сервиз" ЕООД е насочена в сервиз, зареждане и ремонти на автоклиматици от 2008г. Ние разполагаме със специализирана техника най-висок клас, както и със сертифициран персонал, който да отговори на изискванията и на най-взискателните клиенти. При всички автомобили, камиони и друга промишлена техника ( багери, фадроми, челни товарачи и т.н.) всички авточасти са подложени на силни вибрации, което от своя страна допринася за дефектиране на някои от частите по автоклиматика и изпускане на фреон в атмосферата. Поради тези причини нашите специализирани сервизни техници препоръчват поне веднъж в годината да се извършва професионална диагностика на климатичната система ,за да се предотвратят навреме скъпи ремонти по нея, които от своя страна причиняват дискомфорт на нас шофьорите.

Бързо запитване:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Диагностика и зареждане на автоклиматик е услуга, която всеки един от нас е използвал в един или друг сервиз, но за съжаление в много от случаите клиентите остават разочаровани от обслужването по сервизи, в които често се среща некласифициран и неопитен персонал, използващ некачествени фреони и консумативи. Ние сме фирма, специализираща в областта на климатичните инсталации със сертифицирани техници и голям опит в ремонта и обслужването на климатици и автоклиматици. Използваме качествени консумативи, най-чистите фреони, както и авточасти от брандове, които сме подбрали при дългогодишния ни опит в сферата на климатизацията.
D&D Service предлага услуга:  Зареждане на автоклиматици на адрес на клиента, което осигурява на нашите клиенти удобство и спестяване на време. Нашите сервизни автомобили са оборудвани със висококачествени автоматизирани машини за зареждане на автоклиматици и диагностична апаратура, чрез която да извършим пълна диагностика и зареждане на посочен от Вас адрес. Ремонтни дейности рядко могат да бъдат извършени на адрес на клиента, поради сложността и спецификата на този тип ремонти. D&D Service , гарантира на своите партньори и клиенти за професионализма и качеството на предлаганите услуги свързани с ремонт и зареждане на автоклиматици.
Вашето време е важно за нас и предлаганата от нас услуга доказва това.
* Изискване при посещение на адрес посочен от клиента : достъп до контакт 220V 
* Разполагаме с макара 25м.
В случаите, при които сервизните ни техници са Ви посетили на Ваш адрес и след направена диагностика се установи, че автомобилът Ви, ще има нужда от ремонт и трябва да се докара в сервизът ни. Цената за диагностиката ще бъде приспадната от цената на ремонта на място в сервиза на " Д енд Д сервиз" ЕООД.
Мобилна услуга, която предлага нашият сервиз е подходяща не само частни лица ,които искат да спестят от времето си, така и за Юридически лица ( Фирми ) с голям авто-парк, тир паркинги, автокъщи и площадки за промишлени машини (фадроми, багери, камиони и други големи труднопроходими през града машини с повредени климатични системи).
Цените за извършване на ремонтни дейности по автомобилни климатични инсталации или промишлени машини, зависят от трудността и времето за извършване на ремонта. Те се калкулират след посещение на автомобила в сервиза ни, или след като сме Ви посетили на Ваш адрес и е направена първоначална диагностика на автоклиматик. Цени за ремонт не се коментират по телефона без да е направена диагностика от наш сервизен техник. D&D Service, предоставя на всеки свой клиент информационен протокол за извършените услуги и ремонти, както и Гаранционна карта за тях!
След посещението в нашия сервиз, за всеки автомобил ние водим персонална история за обслужване и ремонт.

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му.

Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.).

От сложността на ремонта и времето, което отнема той се определя и цената му. Цената за всеки ремонт се уточнява след направена диагностика от сервизен техник в нашия автосервиз, преди да се започне работа по автомобила (ремонти по компресор, подмяна на винтили,игли, смяна или ремонт на тръби, заваряване, подмяна кондензатори или други части от климатичната система и т.н.). Доверете се на нашия професионализъм и голям опит в климатичните инсталации.

ПРОМОЦИЯ! Посещение в района на София:
от 10лв. до 25лв. в засивисимост от адреса

Ремонт на автоклиматици

УслугаЦенаОписание
UV TEST 30лв. Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
COLORING 15лв. Поставяне на оцветител
RETROFIT от 220 до 340лв. Преправяне на автоклиматици, който са произведени пред 94 г., с фреон R12, към работата с фреон R134A с включени части и работа
PROFI 19,99 лв. Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми)
Френски фреон
"Arkema"
Холандски фреон
"DuPont Suva"

Зареждане на автоклиматици

УслугаЦенаЦенаОписание
BASE DIAGNOSTIC 10 лв. Базова диагностика на автоклиматик. Включва първоначален оглед на системата за проблеми, както и надуване и проверка за течове (не включва разкачане на кори и качване на подемник). Виж повече...
FULL DIAGNOSTIC 29 лв. Пълна диагностика* на автоклиматика. Включва цялостна диагностика на климатичната система и UV тест. Виж повече...
BASE SERVICE 25 лв. 39 лв. Базова диагностика + Дозареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон, пълна диагностика за течове и дозареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
FULL SERVICE 45 лв. 59 лв. Пълна диагностика* + Цялостно зареждане на автоклиматик. Източване на остатъчния в системата фреон,пълна диагностика за течове и цялостно зареждане с масло+UV и избраната от клиента марка фреон. Виж повече...
VIP SERVICE 85 лв. 99 лв. Пълна диагностика* Обслужване на системата, източване на остатъчния фреон, пълна диагностика за течове + UV тест, смяна на консумативи, които се сменят периодично против пропуски ( сервизни игли или винтили ) и цялостно зареждане с масло и избраната от клиента марка фреон. Почистване от неприятни миризми - ATOM. Виж повече...

*ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА ЗА ТЕЧОВЕ (с UV лампа, надуване на системата под високо налягане преди зареждане с фреон, вакуум тест и пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон.

ВАЖНО: Клиента трябва да знае, че в случай ,че е установен миниятюрен проспуск, който не е видим с просто око и се налага тест с оцветител. Фреонът,който ще бъде загубен при теста НЕ Е БЕЗПЛАТЕН и в последствие след като се установи и ремонтира проблемната част, зареждането на автомобила с фреон се заплаща по ценова листа на сервиза. Това е така, защото без да изтече определено количество от фреона смесен с оцветител , ние няма как да установим от къде е този миниятюрен пропуск.

ВАЖНО: За всеки автомобил се води периодична история на ремонтите и обслужването, което допринася за правилната експоатация и намаляването на разходите на клиента за ненужни ремонти и подмяна на части. За всички извършени услуги в сервиза ни се издава констативен протокол, който служи за информация както и Гаранция на клиента за свършената от нас работа.

ДРУГИ НАШИ УСЛУГИ:

СМЯНА НА
МАСЛА И ФИЛТРИ

ВОДОРОДНО
ПОЧИСТВАНЕ

ПОЛИРАНЕ НА
ФАРОВЕ

СМЯНА НА
АНТИФРИЗ

ПРОМИВКА РАДИАТОР ЗА
ПАРНО